I bi de Sandro. Sit klina Buab kochi mega gärä. I füehre mit minem Brueder Peder Consulting in Chur. 
Bim Kocha, chan i entspanne und miner Kreativität freie Lauf loh. Fleisch isch meischt e Hauptkomponent i mine Gricht, dert isch miar wichtig woher dases chunnt, denn ufs Green Egg chunnt nur dia beschti Qualität. Do meini nid öpa es Filet, sondern alles wo vu usgerlesene Produzente stammt. I ziege sehr gärä uf das es Second Cut, wo richtig zuebereitet isch, sich nid verstecke muass. D Fusion vum Big Green Egg und Thermomix® macht für mi s Kocha perfekt.

I bi Jessie und mis Gschäft isch "bock uf Job" Jobs Grischun. Miar hend dur s KochLabor gad euses Büro vu Jobs Grischun in dia tolli Werkstatt integriert. Luag doch mol verbi undr bockufjob.ch.
I han so überhaupt nid gärä kocht und e Büchs Ravioli, am liabschte chalt und eifach mit dr Gabel dri, seb isch für mi gnua xsi. Sitem Thermomix® hani miar es riesigs Wüssa übers Kocha agsammlet und mi bi externe Köch witerbildet, so gibi im KochLabor MasterClass Kochkürs. Thermomix® und Big Green Egg ghöra für mi zäme, i liabs genauso was i im Thermomix® zubereitet ha, im Big Green Egg z`vollende.

 Das besondere am KochLabor

Das KochLabor ist der Begegnungsort rund um das Big Green Egg und   Ambassador für den Thermomix®. Das KochLabor steht für gutes Essen
und schöne Momente. Geniessen, shoppen, Neues Wissen, sowie Techniken aneignen und Miteinander sein. 
Der Charme der alten Werkstatt in der das KochLabor zaubert ist förmlich spürbar und besticht mit seinem Industrie-Charakter. Es ist mehr als ein Shop für Big Green Egg und Thermomix®, es ist ein Labor für Koch- und Grillkurse, Events und Meetings. Für Alle die bereits Liebhaber dieser Must-Haves und begeisterte Fans sind, so wie diejenigen, die es noch werden möchten. Special Guests, Gastronomen und Köche aus Chur und der Schweiz, auserlesene Events, wie zum Beispiel «The Art of Dine» und Grill- und Kochkurse.